GE99 fyller Fem år

GE99 firar fem år med tårta lite här och där den närmaste tiden.

När jag startade företaget 2014 hade jag ingen aning om det skulle kunna hålla. Visst hoppades jag och visst skaffade jag mentorer och försökte lära mig. Men nu fem år senare, är jag både överraskad och tacksam att kunna fortsätta som egen företagare på obestämd tid så länge jag har hälsan och kunderna vill.

Att jobba med hållbarhet känns meningsfullt och roligt. Jag försöker alltid att ta ned det på jorden när jag träffar en ny kund, en ny ledningsgrupp eller för den delen, en idrottsförening som är min senaste kund. Hållbarhet är inte krångligt. Är man bara villig att ta ansvar för sin verksamhet så finns det hur mycket som helst att göra.

Och det bästa: Hållbarhetsarbetet är lönsamt! Både för planeten och för verksamheten! Tack till styrelsen, alla mentorer, konsult- och kontorskollegor men främst till alla KUNDER!